els cursos de cal mico

T’atreveixes a iniciar-te al món de l’escalada?
Busques fer el pas del rocòdrom a roca?
Et presentem els nostres cursos perquè trobis el que més s’adapta a les teves inquietuds.

Escoleta d’escalada

L’extraescolar de l’Escoleta ofereix a tots els nens i nenes de primària i secundària l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats motrius, cognitives i psicològiques a través de l’escalada.

objectius

Mitjançant dinàmiques lúdiques i recreatives, motor de l’aprenentatge en aquestes edats, buscarem adquirir una base per configurar una consciencia corporal i uns valors socials i afectius per posteriorment poder iniciar-se i adaptar-se a la pràctica de l’escalada autònoma i responsablement.

Per més informació contactar amb escoleta@calmico.cat

team mico

grup de tecnificació per els/les joves de l’escoleta que vulguin aprofundir en aspectes de l’entrenament. Serà necessari superar una prova selectiva per formar part d’aquest grup.
Per més informació contactar amb escoleta@calmico.cat

curs d’iniciació

Per a persones que volen iniciar-se en la pràctica de l’escalada en rocòdrom i adquirir els coneixements bàsics per seguir practicant de forma autònoma traient el màxim profit de les instal·lacions.

objectius

Per més informació contactar amb activitats@calmico.cat

Grups d’entrenament

Per a persones que volen entrenar conjuntament en grups reduïts i d’una forma estructurada amb sessions dirigides per un tècnic esportiu, per a millorar tant capacitats físiques com tècniques PER seguir avançant i millorant el nivell d’escalada.

objectius

1 a 2 sessions a la setmana de 2 h
Grups segons nivell de 4 a 8 persones

Per més informació contactar amb activitats@calmico.cat

Curs D'escalada a roca

Per a persones que volen iniciar-se a escalar a roca i que volen aprendre i millorar aspectes tècnics i de seguretat. Amb sessions pràctiques sobre la seguretat en l’escalada i sessions d’escalada esportiva dirigides per un tècnic esportiu.

Per més informació contactar amb activitats@calmico.cat